CEM – Niet Geslapen

De naam Cem heb je zeker al horen vallen. Deze 17-jarige artiest uit Antwerpen met Turkse roots dropt nieuwe muziek aan een snel tempo.

Majestro nam Cem onder zijn hoede na het zien van zijn rapvideo’s op Facebook: die video’s haalden telkens vlot duizenden views. Cem kreeg een Niveau 4-sessie om zijn carrière te lanceren en werd zo de jongste artiest met een eigen sessie. Ondertussen is het  een van de meest bekeken sessies op ons Youtubekanaal.

Daarna bracht Cem enkele losse tracks uit en verscheen hij ook op het anthem ‘Trainingspak’, samen met Purple Goonz, Freddie King en Ice P. Door het grote succes van ‘Trainingspak’ in België en Nederland kwam er interesse van verschillende grote labels zoals Warner Music, maar Cem besloot om zijn muziek te blijven uitbrengen met de hulp van lokale labels.

Momenteel is Cem een van de jongste artiesten in de Vlaamse hiphopscene, maar zelf is hij daar niet echt mee bezig: “Ik hoor vaak van mensen dat ik de toekomst ben, maar daar lig ik niet van wakker. Ik doe gewoon mijn ding. Ik wil goede muziek uitbrengen, mijn fans tevreden houden, en in de toekomst een album droppen en veel shows doen.”

Cem heeft de voorbije maanden hard gewerkt en veel slapeloze nachten in de studio doorgebracht. Met onder andere een feature op Pillmatic, het project van Ice P, en talloze samenwerkingen met topproducers zoals Majestro, Kembo en Scottie zijn we er zeker van dat we in de toekomst nog veel van deze jongen zullen horen.

‘Niet Geslapen’ is de eerste officiële solotrack die Cem uitbrengt, en dit in samenwerking met producer Engetunes. De track kan je streamen via Spotify, Youtube en iTunes.

Gepost op: 19 Januari 2018 om 12:00.

GEEF EEN REACTIE