DE BESTE VLAAMSTALIGE TRACKS VAN 2017 TOT DUSVER: DEEL VII

Met een klein beetje vertraging gooien we het zevende deel van onze reeks ‘beste Vlaamstalige tracks van 2017 tot dusver’ online. Staat je track er niet tussen? Step your game up!

AJ – 10 Crack Commandments

Met deze track liet AJ begin dit jaar weten dat hij terug was. Over de beat van Biggie’s ’Ten Crack Commandments’ legt hij – net zoals B.I.G. in het origineel – de regels van de straat uit. Een Vlaamse remake van een hip-hop classic is altijd gewaagd, maar dit werkt wonderwel. AJ’s stem en flow passen perfect bij de beat. Young boys pay attention!

Freddie King & Purple Goonz – LycaMobile

Vraag Majestro wat het kost! Op ‘LycaMobile’ levert hij een enorm aanstekelijke beat af en Freddie King en Purple Goonz maken er samen een enorm dope nummer van. We vinden het leuk om te zien dat er door de nieuwe generatie geëxperimenteerd wordt met verschillende stijlen. Deze sound vinden we in ieder geval enorm lekker klinken!

Astro – Dorst

We schreven eerder al over Astro’s productiviteit en veelzijdigheid, en deze track is daar een zoveelste bewijs van. Veel woorden hoeven we er verder niet aan vuil te maken, hou deze jongen gewoon in de gaten!

Cedje – KillerSessie

Cedje ontbrak nog in deze reeks. We weten al langer dat hij die harde trapmuziek brengt en eind februari liet hij met deze killersessie nog eens zien wat hij kan. We vinden het daarom ook jammer dat het de laatste tijd wat stiller is rond hem. Cedje aka ‘Zetjeineenset-up’!

Ramzi – Vuur

Ook Ramzi hebben we al een tijdje niet meer gehoord, en ook dat vinden we enorm jammer. Met ‘Vuur’ liet hij begin dit jaar nog eens zien hoe veelzijdig hij is. Het nummer is kort maar krachtig, en we hopen ten zeerste dat hij momenteel aan muziek aan het werken is zodat hij binnenkort weer met dingen naar buiten kan komen.

Stay tuned want volgende week gooien we de volgende vijf online!

Matthias Gulickx

Gepost op: 26 September 2017 om 19:09.

GEEF EEN REACTIE